Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

60-64-vuotiaiden helsinkiläisten koronavirusrokotukset alkavat

60-64-vuotiaiden helsinkiläisten koronavirusrokotukset alkavat

🔹 Koronavirusrokotuksen saavat seuraavaksi tänä vuonna 60–64 vuotta täyttävät helsinkiläiset (vuosina 1957–1961 syntyneet). 🔹 Rokotusajan voi varata verkossa osoitteessa https://koronarokotusaika.fi maanantaina 19.4. Ajanvaraus puhelimella numerossa 09 310 46300. Ajanvarausnumero on auki arkisin klo 8–18. 🔹 65-vuotiaiden ja tätä vanhempien koronarokotukset jatkuvat edelleen. Myös sairautensa tai tilansa vuoksi vakavalle koronavirustaudille alttiiden (riskiryhmät 1 ja 2) henkilöiden rokotukset jatkuvat. 🔹 Tarkemmin vakavalle koronavirustaudille altistavista sairauksista ja nyt rokotettavista ryhmistä saa tietoa osoitteessa http://koronarokotus.hel.fi/ Lue lisää 👇

60-64-vuotiaiden helsinkiläisten koronavirusrokotukset alkavat

Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös