Tähän satokauden aikaan peltomme on silmiähivelevän kaunis. Kukat ja yrtit kukkivat ja kaikki vihreän rehevät sävyt ovat ihailtavissa kaalipalstoilla ja eri salaattien lehdillä. Voimaannuttavaa vain katsella ympärilleen tutuksi tulleella tiluksella….

Tähän satokauden aikaan peltomme on silmiähivelevän kaunis. Kukat ja yrtit kukkivat ja kaikki vihreän rehevät sävyt ovat ihailtavissa kaalipalstoilla ja eri salaattien lehdillä. Voimaannuttavaa vain katsella ympärilleen tutuksi tulleella tiluksella. Oli aurinkoinen ja lämmin päivä, ukkonen ilmoitteli olemassaolostaan aika ajoin ja vettäkin kuuroluonteisesti ripotteli.

Ryhmä 1

Alkuhiljentymisessä rauhoitettiin hengitys ja mietittiin, mielikuvituksen voimin, tähtitaivasta. 

Kylvämistämme perunoista alkaa saada jo satoa. Ryhmä kuokki savisesta maasta kullankeltaisia aarteita. Perunat puhdistettiin käsin ennen pakkaamista. Saimme myös kotiinviemisiksi perunoita mukaan.

Ryhmä 2

Alkuharjoituksessa mietimme mitä lohtua ja ihmisenä olemisen arvokkuutta tavoitat tästä hetkestä? Teimme harjoituksen poikkeuksellisesti vasta pellolla. Palstojen loppukesäinen loisto liikutti meistä monia.

Seuraavaksi ohjelmassa oli ruusukaalien latvustojen kitkemistä. Näin kasvissa säästyy energiaa itse kaaleihin. Ehdimme kerätä myös kauneimmat kehäkukat talteen sekä kimputtaa raikkaalle tuoksuvaa viherminttua.