•  

     

Toiminnallinen kuntoutus

Työtoiminta

Niemikotisäätiöllä on Helsingissä neljä työtoimintayksikköä, joissa on yhteensä n. 200 kuntoutuspaikkaa. Yksiköissä tarjotaan mielenterveyskuntoutujille mahdollisuutta harjoitella työelämän taitoja turvallisessa ympäristössä, olla osana työyhteisöä ja saada yksilöllistä tukea kuntoutumiseen.

Mielenterveyskuntoutuja voi hakeutua työkuntoutukseen varaamalla haastatteluajan yksiköstä. Koska yksiköt eroavat toisistaan sekä tilojen että töiden ja muunkin toiminnan suhteen, on hyvä käydä tutustumassa useampaan paikkaan ennen päätöksen tekoa.

Uusien aloittajien kanssa teemme kuntoutussopimuksen, jota molemmat osapuolet noudattavat. Sopimus sisältää käyntipäivät ja -ajat sekä koeajan, jonka jälkeen sovitaan yhteiset tavoitteet työtoiminnassa.
  
Yksiköt ovat avoinna ma - to klo 8 - 16, pe klo 8 - 14. Työkeskuksissa on tarjolla aamiainen, lounas ja päiväkahvi edulliseen hintaan.

Ensimmäinen tapaaminen sovitaan Niemikotisäätiön Auroran yksikköön puh. 09-3106 5748 tai lähetä sähköpostia tyotoiminta(at)niemikoti.fi