Haagan toimintatalo

Haagan toimintatalossa on mahdollisuus osallistua monipuoliseen hoitoa ja kuntoutusta tukevaan toimintaan. Kuntoutumisen tavoitteena on toimintakyvyn edistyminen/ylläpitäminen, itsetunnon ja omatoimisuuden ja sosiaalisten taitojen vahvistuminen sekä itseilmaisun ja luovuuden kehittyminen. Ruoka- ja… lue lisää alta.

Valmennus- ja työtoiminta
Toiminta

Haagan toimintatalo

Haagan toimintatalossa on mahdollisuus osallistua monipuoliseen hoitoa ja kuntoutusta tukevaan toimintaan. Kuntoutuksen tavoitteena on toimintakyvyn edistäminen/ylläpitäminen, itsetunnon ja omatoimisuuden ja sosiaalisten taitojen vahvistaminen sekä itseilmaisun ja luovuuden kehittäminen.

arkisin tai sovitusti

70

Vanha viertotie 22 C, 00350 Helsinki

050 593 1551

Työtoiminta 2. krs puh. 050 564 1727
Työtoiminta 3. krs puh. 050 408 2457
Ruoka- ja toimitilahuolto puh. 050 564 2181
Leipomo ja kahvila puh. 050 359 7050
Ryhmätoiminta puh. 050 564 2053, 050 562 6368
Siivoustiimi puh. 040 5482099
Haagan toimintatalossa on mahdollisuus osallistua monipuoliseen hoitoa ja kuntoutusta tukevaan toimintaan. Kuntoutumisen tavoitteena on toimintakyvyn edistyminen/ylläpitäminen, itsetunnon ja omatoimisuuden ja sosiaalisten taitojen vahvistuminen sekä itseilmaisun ja luovuuden kehittyminen.

Ruoka- ja toimitilahuolto hoitaa keittiö-,leipomo-,siivous-,toimisto,-kahvila- ja puhelinkeskustöitä

Työtoiminta sisältää pakkaus-, postitus- ja kokoonpanotöitä sekä erilaisia toimisto- ja varastointitehtäviä.  Kotisiivouspalvelua tuottava siivoustiimi on osa työtoimintaa.

Ryhmätoiminnassa toteutetaan palvelunkäyttäjien mielenkiinnon kohteet ja voimavarat huomioivaa ryhmämuotoista toimintaa. Vertaisuus on tärkeässä roolissa. Viikko-ohjelma sisältää yli 25 erilaista ryhmää, joihin voivat osallistua kaikki talon palvelunkäyttäjät

Haagan toimintatalo tarjoaa mm. seuraavia erikoistumispalveluja:
 • Pussitus- ja pakkauspalvelut

  Näytepakkaukset, vähittäismyynti- ja lahjapakkaukset, yrityslahjat, onnittelu- ja osanottoadressit.

 • Postituspalvelut

  Käsinpostitukset, näyte- ja tuotelähetykset. Posti- ja puhelinmyyntituotteiden varastointi- ja lähetystoiminta. Tarvittaessa osoitteiden ja tarvikkeiden nouto pääkaupunkiseudulta.

 • Leipomotuotteet
 • Kokoonpano ja kokoamistyöt

  Erilaiset kotelot ja rasiat ym. kokoonpanotyöt, sähkö- ja elektroniikka-alan alihankintapalvelut. Kysy lisää monipuolisesta osaamisestamme.

 • Keräily-, kansiointi- ja lajittelupalvelut

  Esite- ja tuotekansioiden kokoaminen esim. messuille ja edustajille, korttilajittelut, pakkaustyöt sekä mainoskampanjapakkaukset.

Rekrytointi:

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta luotiin asumiskuntoutujien ja asumiskuntoutuksessa työskentelevien ohjaajien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika