Tuotekehitelty, eettisesti Suomessa valmistettu kestopussi hedelmille ja vihanneksille

Vihreät arvot ovat saapuneet myös kauppakasseihin. Tutkimme, vertailimme, testasimme ja kehitimme oman kestopussin – ja nyt uskallamme väittää, että meidän on paras hinta-laatu-suhteeltaan. Mikä hienointa, tämä pussi on tehty Suomessa eettisesti kuntouttaen. (Lue lisää: https://kauppa.niemikoti.fi/tietoa/)

Kestopussimme on napakan kokoinen ja siihen mahtuu isompikin satsi tuotteita. Hintalapputarrat kiinnittyvät ja irtoavat helposti eikä erillistä tarraläpyskää tarvita. Tämän pussin naruja ei tarvitse solmia (eikä siis jälkeenpäin myöskään näprätä niitä ärtyneenä auki!) vaan suuaukko kuroutuu umpeen vetämällä molemmilta reunoilta yhtäaikaa ja pysyy kiinni kassissa kotimatkan ajan. Testattu on ja hyvin toimii!

Hauska yksityiskohta on myös se, että nämä pussit ovat lähes uniikkeja kappaleita. Ne valmistetaan sellaisesta kierrätyskangaserästä, joka soveltuu kestopussiksi. Kankaassa voi olla oma uniikki kuosinsa, joka ei välttämättä toistu enää koskaan tulevissa kestopusseissa. Tällä hetkellä myynnissä olevissa kestopusseissa on kuvassa näkyvä kuosi. Aika kiva, vai mitä?

Hanki nyt oma käytännöllinen kestopussi verkkokaupastamme!

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika