Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemus­asian­tuntijoiden vetämä chat-kahvila ti klo 17 ja la klo 14.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Verkkokauppamme hittituotetta kelpaa esitellä

Tuotekehitelty, eettisesti Suomessa valmistettu kestopussi hedelmille ja vihanneksille

Vihreät arvot ovat saapuneet myös kauppakasseihin. Tutkimme, vertailimme, testasimme ja kehitimme oman kestopussin – ja nyt uskallamme väittää, että meidän on paras hinta-laatu-suhteeltaan. Mikä hienointa, tämä pussi on tehty Suomessa eettisesti kuntouttaen. (Lue lisää: https://kauppa.niemikoti.fi/tietoa/)

Kestopussimme on napakan kokoinen ja siihen mahtuu isompikin satsi tuotteita. Hintalapputarrat kiinnittyvät ja irtoavat helposti eikä erillistä tarraläpyskää tarvita. Tämän pussin naruja ei tarvitse solmia (eikä siis jälkeenpäin myöskään näprätä niitä ärtyneenä auki!) vaan suuaukko kuroutuu umpeen vetämällä molemmilta reunoilta yhtäaikaa ja pysyy kiinni kassissa kotimatkan ajan. Testattu on ja hyvin toimii!

Hauska yksityiskohta on myös se, että nämä pussit ovat lähes uniikkeja kappaleita. Ne valmistetaan sellaisesta kierrätyskangaserästä, joka soveltuu kestopussiksi. Kankaassa voi olla oma uniikki kuosinsa, joka ei välttämättä toistu enää koskaan tulevissa kestopusseissa. Tällä hetkellä myynnissä olevissa kestopusseissa on kuvassa näkyvä kuosi. Aika kiva, vai mitä?

Hanki nyt oma käytännöllinen kestopussi verkkokaupastamme!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös