Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Verkkokauppamme hittituotetta kelpaa esitellä

Tuotekehitelty, eettisesti Suomessa valmistettu kestopussi hedelmille ja vihanneksille

Vihreät arvot ovat saapuneet myös kauppakasseihin. Tutkimme, vertailimme, testasimme ja kehitimme oman kestopussin – ja nyt uskallamme väittää, että meidän on paras hinta-laatu-suhteeltaan. Mikä hienointa, tämä pussi on tehty Suomessa eettisesti kuntouttaen. (Lue lisää: https://kauppa.niemikoti.fi/tietoa/)

Kestopussimme on napakan kokoinen ja siihen mahtuu isompikin satsi tuotteita. Hintalapputarrat kiinnittyvät ja irtoavat helposti eikä erillistä tarraläpyskää tarvita. Tämän pussin naruja ei tarvitse solmia (eikä siis jälkeenpäin myöskään näprätä niitä ärtyneenä auki!) vaan suuaukko kuroutuu umpeen vetämällä molemmilta reunoilta yhtäaikaa ja pysyy kiinni kassissa kotimatkan ajan. Testattu on ja hyvin toimii!

Hauska yksityiskohta on myös se, että nämä pussit ovat lähes uniikkeja kappaleita. Ne valmistetaan sellaisesta kierrätyskangaserästä, joka soveltuu kestopussiksi. Kankaassa voi olla oma uniikki kuosinsa, joka ei välttämättä toistu enää koskaan tulevissa kestopusseissa. Tällä hetkellä myynnissä olevissa kestopusseissa on kuvassa näkyvä kuosi. Aika kiva, vai mitä?

Hanki nyt oma käytännöllinen kestopussi verkkokaupastamme!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös