•  

   

Toiminnallinen kuntoutus

Kulttuuripaja ELVIS

Niemikotisäätiön Kulttuuripaja ELVIS on nuorten aikuisten mielenterveyskuntoutujien (18 - 35 v.) kohtaamispaikka, jossa luovien toimintojen ja ohjatun toiminnallisen vertaistuen kautta voit löytää mielekästä tekemistä jokapäiväiseen elämään.

Tarjolla oleva toiminta on monipuolista. Lähtökohtana ovat jokaisen omat kiinnostuksen kohteet ja voimavarat. Mielekkään tekemisen kautta voi kehittää elämän hallintaa ja oppia uutta. Yhdessä toimiminen vahvistaa sosiaalisia suhteita ja mahdollistaa kohtaamaan muita ihmisiä, joita kiinnostavat samanlaiset asiat.

Kulttuuripaja ELVIKSESSÄ on tehtäväänsä koulutettuja vertaisohjaajia, jotka itsekin ovat mielenterveyskuntoutujia. Lue lisää »

Toiminnalliset ryhmät sisältävät monipuolisen kirjon erilaisia toimintoja mm. bändi- ja studiotoimintaa. Lue lisää »
Toiminnassa korostuvat voimavarakeskeisyys, itsearviointi ja yhteisöllisyys.

Mukaan toimintaan

Mukaan toimintaan pääseminen edellyttää helsinkiläisyyttä, voimassa olevaa hoitosuhdetta ja 18-35 vuoden ikää. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Voit lähettää meiliä osoitteella elvis(at)niemikoti.fi, jossa kerrot itsestäsi (kuka olet, minkälaiset asiat kiinnostavat, omat yhteystiedot meiliosoitteella ja puhelinnumerolla varustettuna). Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme henkilökohtaisen tutustumiskäynnin/haastattelun, jonka jälkeen voit osallistua toimintaan. Tutustumiskäynnille voit tulla yksin tai yhdessä esim. hoitotahon edustajan kanssa.

Infoa toiminnasta

Kerran kuukaudessa (yleensä kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 10-11) järjestämme AVOIN INFO -tuokion, johon ovat tervetulleita ihan kaikki ELVIKSEN toiminnasta kiinnostuneet. Infojen ajankohdat löydät kohdasta KALENTERI tai Kulttuuripaja ELVIS Facebook -sivustolta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

 

 

1 - 1 / 1

 • Nimi

  Kulttuuripaja ELVIS

  Osoite
  Lautatarhankatu 4
  Postinumero
  00580 Helsinki
  Kotisivut
  http://niemikoti.fi/elvis/
  Sähköposti
  elvis(at)niemikoti.fi
  Kuvaus

  Vastaava ohjaaja Heidi Tervonen, puh. 050 4040023

  Henkilökunta,
  Tapio Kojo, puh. 050 408 2259
  Teppo Tolvanen, puh. 050 588 2282

  Henkilökunnan sähköpostit on muotoa etunimi.sukunimi@niemikoti.fi

  Katso sijainti kartalta