Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Piirros rappusia nousevista ihmisistä, jotka auttavat toisiaan

Sairaanhoitajia asumiskuntoutustiimeihin

Niemikotisäätiö tarjoaa palveluasumista helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille. Yksiköissä on töissä mm. lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia. Haemme nyt eri yksiköihin sairaanhoitajia.

Tiimityössä korostuu toipumisorientaation mukainen palvelunkäyttäjien kunnioittaminen ja kuuleminen sekä mielekkäiden arjen kokemusten tarjoaminen. Palvelunkäyttäjiä tuetaan itsenäiseen elämään ja päätöksentekoon, mutta myös hyväksytään, ettei kaikkien kohdalla esimerkiksi itsenäinen asuminen ole realistista. Heidän kohdallaan pyritään ylläpitämään nykyistä toimintakykyä.

Työryhmille tärkeitä arvoja ovat kehittämismyönteisyys, huumori ja hyvä ryhmähenki, jossa kaikilla on tilaa olla oma itsensä.

Tiedustelut työtehtävistä jouni.nisula@niemikoti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös