Palvelut yrityksille ja yksityisille

Palvelut yrityksille ja yksityisille

Niemikotisäätiön työtoiminnan yksiköissä työskentelee helsinkiläisiä mielenterveyskuntoutujia. Toiminta on voittoa tavoittelematonta ja tähtää aina palvelunkäyttäjän hyvinvoinnin lisäämiseen ja toipumiseen.  Yksiköissä tuetaan palvelunkäyttäjien taitoja, sosiaalista osaamista ja arjen hallintaa. Toimintatapamme lähtökohtana on se, että työmäärä on työntekijälle yksilöllisesti juuri sopiva ja kuntoutusta tukeva. Stressitön työympäristö ja toipuminen (recovery) on kuntoutustoimintamme päämäärä.

Yksiköt tarjoavat monipuolisesti palveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Teemme myös räätälöityjä, käsityötä vaativia alihankintatöitä yrityksen tarpeen mukaan helpottamaan työkiireitä. Työyksiköt vastaavat työn korkeasta laadusta ja varmistavat sopimusten toteutumisen.

Toiminta on avointa ja läpinäkyvää ja toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan työtoiminnan yksiköihin.

Palvelut yrityksille ja yksityisille

Palvelut yrityksille ja yksityisille

Palvelut yrityksille ja yksityisille Niemikotisäätiön työtoiminnan yksiköissä työskentelee helsinkiläisiä mielenterveyskuntoutujia. Toiminta on voittoa tavoittelematonta ja tähtää aina palvelunkäyttäjän hyvinvoinnin lisäämiseen ja toipumiseen.  Yksiköi …

-

Kokoonpano ja kokoamistyöt

Kokoonpano ja kokoamistyöt

Erilaiset kotelot ja rasiat ym. kokoonpanotyöt, sähkö- ja elektroniikka-alan alihankintapalvelut. Kysy lisää monipuolisesta osaamisestamme.

Leipomotuotteet

Muut koulutus- ja valmennuspalvelut

Muut koulutus- ja valmennuspalvelut

Tarjoamme tietotekniikkapainotteista työhönvalmennusta, yksilöllisesti räätälöityjä tietotekniikkakursseja, vertaistuella tapahtuvaa tietotekniikka-ohjausta, sekä yksilöllistä ohjausta ja tukea työllistymiseen ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille.

Ompelutyöt

Ompelutyöt

Alihankinta-ompelutyöt, vaatteiden korjaukset ja tuunaukset sekä erilaiset kodin tekstiilien ompelutyöt

Postituspalvelut

Postituspalvelut

Käsinpostitukset, näyte- ja tuotelähetykset. Posti- ja puhelinmyyntituotteiden varastointi- ja lähetystoiminta. Tarvittaessa osoitteiden ja tarvikkeiden nouto pääkaupunkiseudulta.

Pussitus- ja pakkauspalvelut

Pussitus- ja pakkauspalvelut

Näytepakkaukset, vähittäismyynti- ja lahjapakkaukset, yrityslahjat, onnittelu- ja osanottoadressit.

Sähköisen asioinnin kurssi

Sähköisen asioinnin kurssi

Järjestämme sähköisen asioinnin ja viestinnän opetusta helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille. Opetus tapahtuu pienryhmissä ja se on ilmaista kuntoutujille. Aikaisempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ei tarvita.

Verkkokauppatuotteita

Verkkokauppatuotteita

  Niemikotisäätiön verkkokauppa toimii osoitteessa https://kauppa.niemikoti.fi/ Tällä hetkellä kaupassa on tarjolla Ompelimossa tehtyjä tuotteita.

Tehostettu palveluasuminen, ympärivuorokautinen tuki

Tuettu asuminen, tuki joka päivä + yöpartio

Tuettu asuminen, tuki virka-aikaan + yöpartio

Jälleenvuokraus

Niemikotisäätiön jälleenvuokraus tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille itsenäisen, henkilökohtaisen ja turvallisen asumismuodon.

Yöpäivystys

Puhelin
050 573 5658
tai 09 724 7327

Niemikotisäätiön yöpäivystystoiminta 
luotiin palvelunkäyttäjien tueksi.


Päivätoimintayksiköt

Valmennus- ja työtoimintayksiköt

Mieli Töihin -valmennusyksikkö

Vapaa-aika