Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi emme toistaiseksi rekrytoi uusia harjoittelijoita. Tällä toimella pyrimme ensisijaisesti turvaamaan palvelunkäyttäjien ja henkilökunnan terveyden.
Valtti Valmennus:

Lähihoitajaopiskelija Valtti Valmennukseen

Valtti Valmennuksessa on tarjolla työssäoppimispaikka lähihoitajaopiskelijalle kevätlukukaudelle 2023.

Työssäoppimispaikka soveltuu sekä perus- että osaamisalan jaksolle. Aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ei tarvita.

 

Opiskelijan ohjauksesta vastaava ohjaaja käsittelee hakemukset. Työssäoppimispaikkaa hakeneet kutsutaan haastatteluun sovitusti.

Koulutuspohja: Lähihoitaja
Harjoitteluaika: kevät 2023
Lue lisää yksiköstä: Valtti Valmennus
Hae tätä harjoittelupaikkaa
Vieritä ylös