Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi emme toistaiseksi rekrytoi uusia harjoittelijoita. Tällä toimella pyrimme ensisijaisesti turvaamaan palvelunkäyttäjien ja henkilökunnan terveyden.
Lassilan tuetut asunnot:

Lähihoitajaopiskelija Lassilan tuetuille asunnoille

Tarjoamme 21:lle palvelunkäyttäjälle tuettua asumista; asukkailla 26,5 neliön yksiöt Hekan kerrostalossa. Tuki pohjautuu yksilöllisen suunnitelman pohjalta, kaikkien kanssa toteutetaan säännöllisesti kotikäyntejä. Aterioista asukkaat huolehtivat itsenäisesti ja osallistumista kodin ulkopuoliseen toimintaan kannustetaan.

Opiskelijoita otamme 5-henkiseen tiimiimme yhden kerralleen eripituisiin harjoitteluihin. Työskentelemme aamu- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin. Ilta- ja vkl:sin yksi ohjaaja vuorossa, joten opiskelijat työskentelevät yleensä ma-pe 8-16 välisenä aikana. 

 

Koulutuspohja: Lähihoitaja
Harjoitteluaika:
Lue lisää yksiköstä: Lassilan tuetut asunnot
Hae tätä harjoittelupaikkaa
Vieritä ylös