Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi emme toistaiseksi rekrytoi uusia harjoittelijoita. Tällä toimella pyrimme ensisijaisesti turvaamaan palvelunkäyttäjien ja henkilökunnan terveyden.
Haagan toimintatalo:

Lähihoitajaopiskelija Haagan toimintatalo

Haagan toimintatalon ryhmätoiminnassa on tarjolla työssäoppimispaikka lähihoitajaopiskelijalle kevätlukukaudelle 2022.

Haagan Toimintatalo tarjoaa helsinkiläisille mielenterveyskuntoutujille toiminnallista kuntoutusta, työ- ja ryhmätoimintoja. Harjoittelu toteutuu pääasiassa ryhmätoiminnassa ja harjoittelu voi olla perus- tai syventävä jakso. Opiskelijalta toivotaan oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä innostusta ryhmien suunnittelemiseen ja ohjaamiseen. Aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ei tarvita.

Opiskelijan ohjauksesta vastaa ohjaajat. Ohjaajat ja kokemusasiantuntijat käsittelevät hakemukset. Työssäoppimispaikkaa hakeneet kutsutaan haastatteluun sovitusti.

Koulutuspohja: Lähihoitaja
Harjoitteluaika: kevät 2022
Lue lisää yksiköstä: Haagan toimintatalo
Hae tätä harjoittelupaikkaa
Vieritä ylös