•  

   

Toiminnallinen kuntoutus

Ompelimo & Olohuone

Ompelimon työtoiminta

Ompelimo on 20-paikkainen työkeskus, jossa työskentelee kaksi ohjaajaa. Uusi ompelija aloittaa kahden viikon koeajalla, jonka aikana perehdytään ompelimon toimintaan ja arvioidaan tulevaa. Kokemus ompelualalta ei ole välttämätön, kiinnostus ompeluun ja kädentaitoihin riittää.  Opetamme ja ohjaamme jokaista ompelijaa sopimuksen ja henkilökohtaisen kuntoutussuunnitelman mukaan. Ompelimossa kuntoutumisen tavoitteena on arjen rytmittäminen, työkyvyn ylläpitäminen ja kehittäminen päämääränä esimerkiksi työharjoittelu tai siirtyminen opiskelemaan tai työelämään.

Yksityisasiakkaille ja yrityksille

Teemme yksityisasiakkaille mm. farkkujen lyhennyksiä ja korjauksia sekä ompelemme liinavaatteita, verhoja ja koristetyynyjä. Tuntityönä tehdyistä ompelutöistä veloitamme 12€/tunti. Annamme ompelutyöstä aina hinta-arvion työtä vastaanottaessamme.

Yrityksille teemme muun muassa monenlaista merkkien ompelua. Jatkuvana alihankintatyönä ompelemme Filtrete-vaihtosuodattimia Suomen terveysilma Oy:lle.

Olohuone-toiminta

Päivittäisen ompelutoiminnan lisäksi Helsingin keskustassa sijaitseva tila on myös iltakäytössä. Olohuonetta kehitetään kohtauspaikaksi, jossa mm. yksin asuvat helsinkiläiset mielenterveyskuntoutujat voivat tavata toisiaan, lukea päivän lehdet ja hoitaa verkkopankki- tai muut internet-asiansa tilan uusilla asiakaskoneilla.

Ensimmäinen tapaaminen sovitaan Niemikotisäätiön Auroran yksikköön puh. 09-3106 5748 tai lähetä sähköpostia tyotoiminta(at)niemikoti.fi

Kaikki A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

1 - 1 / 1

 • Nimi

  Ompelimo & Olohuone

  Osoite
  Kalevankatu 30
  Postinumero
  00100 Helsinki
  Sähköposti
  ompelimo(at)niemikoti.fi
  Kuvaus

  Henkilökunta puh. 050 408 2428

  Ompelimo on kesälomalla 29.6.–6.8.2017
  Korjausompeluja vastaanotetaan jälleen 7.8. alkaen maanantaista keskiviikkoon kello 8–15.30