Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Niilo on mobiilisovellus, joka tuo arkeesi kaikkea mukavaa. Tule testaamaan Niil…

Niilo on mobiilisovellus, joka tuo arkeesi kaikkea mukavaa. Tule testaamaan Niiloa!Avaa Facebookissa

1 ajatus aiheesta “Niilo on mobiilisovellus, joka tuo arkeesi kaikkea mukavaa. Tule testaamaan Niil…”

  1. Hei.
    Olen toimintaterapeuttia opiskelija , joka olisi kiinnostunut sovelluksestanne. Viimeisen vuoden opiskelijana olen päättänyt “erikoistua” mielenterveyspuolelle. Olen teknologian suuri ystävä ja tavoitteeni on olla (jossain vaiheessa) mukana kehittämässä uusia ideoita toimintaterapian käyttöön. Sovelluksenne vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja haluaisin tutustua siihen paremmin, jos vain mahdollista. Lisäksi suoritan viimeisen harjoitukseni Nimikotisäätiön otsonpolun pisteellä, jota kautta sain tietää tästä sovelluksesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Vieritä ylös