Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Piirros rappusia nousevista ihmisistä, jotka auttavat toisiaan

Lähihoitaja Lassilan tuettuihin asuntoihin

Lassilan tuetut asunnot on kevyen tuen asumismuoto 21 helsinkiläiselle täysi-ikäiselle mielenterveyskuntoutujalle. Asukasta tuetaan mahdollisimman itsenäiseen asumiseen omassa kodissaan. 

Työtehtäviin kuuluu ohjata ja tukea asukkaita heidän yksilöllisten tarpeidensa ja tavoitteidensa mukaisesti asioinnissa, talouden- ja kodinhoidossa, itsestä huolehtimisessa sekä oman terveyden ja lääkityksen hoidossa. Asukkaiden hoidosta vastaava taho on psykiatrian poliklinikka, sairaalatoiminta, terveyskeskus tai yksityinen sektori. Lassilan ohjaajat tukevat asukkaita hoidon toteutumisessa ja valvottuun lääkkeenottoon on mahdollisuus sovittaessa yhteistyössä asukkaan ja hoitotahon kanssa. Jokaisella asukkaalla on nimetty omaohjaaja, jonka kanssa päivitetään kuntoutumissuunnitelmat. 

Tiimiin kuuluu 5 ohjaajaa, joista yksi toimii vastaavana ohjaajana. Ohjaajilla on säätiön edellyttämiä eri vastuualueita kuten lääkehoidosta ja työvuorosuunnittelusta vastaavat, ympäristötyöryhmätoiminta jne.

Lassilassa työskennellään 2 vuorossa: aamu ja ilta (8-16, 12-20, vkl 9-15). Ilta- ja viikonloppuvuoroissa on yksi ohjaaja per vuoro. Asukkaiden lisätukena toimii Niemikotisäätiön yöpäivystys.

Ohjaajalta odotetaan niin tiimityöskentelytaitoja kuin itsenäistä työotetta. Asukkaita tavataan säännöllisesti vähintään viikoittaisissa tapaamisissa (kotikäynti) omaohjaajan toimesta. Pienessä tiimissä sijaistetaan myös toisia ohjaajia tarvittaessa.

Helsingin kaupungin terveyspalveluiden sekä lääkehoidon kokemus katsotaan eduksi. Niemikotisäätiössä työtä ohjaavana viitekehyksenä on asiakaslähtöinen toipumisorientaatio.

Viikkotuntityö 38,15, 2-vuorotyö
Työn kesto yli 12 kk
Työ alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan
Katso tarkemmat tiedot >

Hakemukset 18.11.2022 klo 12 mennessä osoitteeseen jouni.nisula@niemikoti.fi, puh. 040 522 8581

Tarkemmat tiedot työtehtävistä tiina.rauhala@niemikoti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös