Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Niilon vapaa vertais-chat on aina auki ja kokemus­asian­tuntijoiden vetämä chat-kahvila ti klo 17 ja la klo 14.

Lue lisää >

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kevät keikkuen tulevi…Kulttuuripaja ELVIKSEN kevättalveen on mahtunut monenmoi…

Kevät keikkuen tulevi…Kulttuuripaja ELVIKSEN kevättalveen on mahtunut monenmoista…tässäpä muutama maistiainen monipuolisesta maaliskuustamme:

MIXED NUTS kävi esiintymismatkalla Pietarissa, paikallisen Rock- klubin syntymäpäivillä. Keikka ja reissu olivat taatusti ikimuistoisia! Mixed Nutseja pääsee seuraavan kerran katsomaan Vaasassa järjestettävässä MONIÄÄNIROCKISSA!

ELVIKSEN historian TOKA Poetry jam-lavarunousklubi oli jälleen menestyksekäs – tunnelmaltaan intensiivinen, tekstejä kunnioittava ja elämyksellinen kolmituntinen! Esityksiä oli uskomattomat 27 kpl! Myös improvisaatiorunoutta ja MASH UP!-runoutta oli tarjolla. Äänityöpajassa tehtyä tuoretta teksti-/äänitaidetta oli ilo kuulla. Näitä jatketaan.

KOIRAPÄIVIÄ maaliskuussa oli tasan YKSI. Paikalla oli tasan YKSI koira, ja sillä yhdellä hurttanalla kolmisenkymmentä rapsuttajaa! Olipa Hipulla oltavat <3 . Lauta- ja korttipelit ovat kävijöidemme keskuudessa suuressa suosiossa; tässä kuussa oli tarjolla myös SHAKKIKURSSI, jolle oli selkeästi kysyntää. Keskittymistä vaativaan peliin riitti joka tiistai pelaajia. Harjun nuorisotalon väen kanssa tehtävä yhteistyö on meille erityisen rakasta ja merkityksellistä. Maaliskuussa elvisläisille oli tarjolla myös KERAMIIKKAKURSSI, joka jatkuu huhtikuussa. Savitöiden ohella luotiin myös muuta kuvataidetta, kokeillen mm maskikalvon käyttöä. Elvisläisillä oli hieno mahdollisuus saada personal trainerin yksilöllistä ja ryhmämuotoista ohjausta koko alkuvuosi. Lämmin kiitos personal trainer Piialle ja Easy Fit Pitäjänmäelle tästä mahtavasta mahdollisuudesta! Maaliskuussa saimme vieraita mm Pro Lapinlahdesta & Lapinlahden Lähteestä, sekä etelän nuorten sosiaalityöstä. Mahdolliset yhteistyökuviot pistettiin mietintämyssyyn muhimaan... Akvaarionhoitoa, Shakta-joogaa, saippuoidenvalmistusta, djemben- ja kitaransoittoa, luovaa kirjoittamista, origameja, levyraati, kasvissoppakokkailuja, leivontaa, konsolipelejä, asahi-liikuntaa, vertaistyönohjausta, -koulutusta ja -suunnittelua....Kohtaamisia arjessa ja välillä vähän juhlassakin, sitä on elämä ELVIKSEN.


Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös