Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Kesäiset terveiset Iitin leiriltä, jossa meitä elvisläisiä oli elokuun alusta na…

Kesäiset terveiset Iitin leiriltä, jossa meitä elvisläisiä oli elokuun alusta nauttimassa 31 ihmistä ja kaksi koirakamua. Oli tosi hieno viikko – sisältäen monenmoista tunnelmaa ja toimintaa….mm kävelyjä luonnossa, visiitit Kilkkilän farmilla ja Hiidenvuorella, uimista, kalastusta, leffailtoja, sapuskointia, saunomista, venyttelyä & rentoutusta & meditaatioharjoituksia, luovaa kirjoittamista, djemben soittoa, koirakamujen rapsuttelua, pihapelejä, keskusteluja muiden kanssa, istuskelua itsekseen, piirtämistä, maalausta, yrttipussukoiden tuunailuja, musisointia, kokkausta, tiskausta, siivoiluja, kasvo- ja jalkahoitoja,….ja vikana iltana IITSTOCK – joka on muodostunut perinteikkääksi tavaksi päättää leiriviikko yhteisiin kemuihin, esityksistä nauttien. Tuon viikon jälkeen jokainen meistä mukanaolleista on varmasti monta kokemusta ja muistoa rikkaampi!!!

PST Kuvassa on Kymijoki, jonka rannalla elokuun eka viikko vietettiin.Tämä kuva otettu Vuolenkoskentieltä, ihan Kesäharjun läheltä!Avaa Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös