Henkilökunnan toive toteutui: uusi vuosi toi pyöräedun

Niemikotisäätiöläiset voivat halutessaan alkaa käyttää työsuhdepyöräetua vuoden 2023 alusta. Työntekijä voi valita haluamastaan pyöräliikkeestä vapaasti sähkö- tai tavallisen pyörän.

Miksi työsuhdepyörä on meistä hyvä juttu?

  • Työsuhdepyörä on henkilökunnan toivoma etu. Niemikotisäätiön johdonmukainen panostus työssäviihtymiseen ja työntekijöiden äänen kuulemiseen toteutuu myös tässä uudistuksessa.
  • Työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen ovat luonnollisesti tärkeimpiä tekijöitä välillä raskaankin työn onnistumisessa ja näitähän liikunta tutkitusti lisää. Haluamme edistää ja helpottaa hyödyllistä työmatkaliikuntaa hauskan vapaa-ajan liikkumisen lisäksi.
  • Ympäristöystävällisen ajoneuvon käyttäminen tukee Niemikotisäätiön pitkäaikaista ja johdonmukaista ympäristötyön strategiaa.
  • Sähkömoottori tuo myös pyöräilyyn aivan uutta iloa; rankemmatkin ylämäet sujuvat läkähtymättä ja pyöräilyssä on aina myötätuulen tuntu. 
  • Toivotamme myötätuulta kaikille alkaneeseen vuoteen!

Kommentoi

Huomaathan, että kommenttisi tulee olemaan julkinen moderoinnin jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Jos haluat ottaa esim. yksikköön yhteyttä, käytä "ota yhteyttä tähän yksikköön" -lomaketta. Required fields are marked *

Scroll to Top
Vieritä ylös