Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Hävikkiviikon tuloksia Niemikotisäätiössä

Niemikotisäätiö osallistui valtakunnalliseen Hävikkiviikkoon 10.–16.9.2018. Ympäristötyöryhmämme lähetti Hävikkiviikon materiaalit yksiköille ja keräsi teemaviikon jälkeen palautteen. Toimipisteissä käsiteltiin ruokahävikkiä ja keinoja sen vähentämiseksi niin teorian kuin käytännönkin tasolla.

Niemikotisäätiö järjesti myös kaikille avoimen ja maksuttoman INFO-tilaisuuden, johon kutsuimme HSY:n neuvojan kertomaan asiasta perusteellisemmin ja vastaamaan kysymyksiin.

Niemikotisäätiön Hävikkiviikko lukuina:

  • 20 toimipistettä, 18 palautetta Hävikkiviikosta
  • ruokahävikki-arvioita:
    – hyvin pieni (pääasiassa kahvi, 6)
    – ei mitattu/arvioitu (2)
    – muu tapa osallistua Hävikkiviikkoon (6)
    – ei tule ruokahävikkiä ollenkaan (2)
    – pannullinen kahvia/viikko (1)
    – 2-3 biopussillista/päivä  (2)
    – mitattu 0,4 l  (1)
  • konkreettisia keinoja vähentää hävikkiä omassa yksikössä 20 kpl
  • yhdessä toimipisteessä ruokahävikki väheni 50 %

Ympäristötyöryhmä teki koosteen palautteista ja saimme jaettua hyviä käytäntöjä sekä kannustavia esimerkkejä toimipisteisiimme eri puolille Helsinkiä. Tilanne on kaiken kaikkiaan hyvä. Ruokahävikkiä ei synny suuria määriä ja sen vähentämiseen kiinnitetään huomiota toimipisteissämme.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös