Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Eskon kertomus ilahduttaa: "Olen ollut opissa Niemikotisäätiön Mieli töihin…

Eskon kertomus ilahduttaa: "Olen ollut opissa Niemikotisäätiön Mieli töihin -yksikössä. Vuoden 2018 aikana on kulunut runsaasti aikaa Länsi-Pasilassa, jossa kyseinen yksikkö sijaitsee. Paikan päällä olen saanut opetusta Blender-nimisen 3d-mallintamisohjelman tiimoilta. Kaiken sorttisen grafiikan työstäminen kiinnostaa. Olen käynyt läpi perusteista Inkscape-nimisen piirto-ohjelman saralta sekä GIMP-ohjelman kanssa. Tuo kyseinen Blender on todella monipuolinen. Mallintamisen lisäksi onnistuu myös animointi sekä esimerkiksi videoeditointi. Sain aluksi laadukasta opetusta, jonka lisäksi olen itsekseni opetellut Blenderin kanssa työskentelyä. Tämänhetkinen projektini on Synfig-ohjelman alkeiden opettelua."

Hienoa kuulla, että ohjelmointi ja mediatyöskentely laajemminkin kiinnostaa. Se on tulevaisuuden kannalta aivan mahtava juttu!

See Translation


Katso Facebookissa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös