Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Esittelyssä The Los Hermos Band ja Riku Turpeinen

Hei Riku – keitä bändiinne kuuluu?
Riku – laulu, Nisse – kitara, Zami – basso, Olli – djembe, Arnold Tennessee – rummut, Tapsa – syna/akustinen kitara

Kuinka kauan Los Hermos on ollut olemassa?
Bändi on ollut olemassa 20 vuotta, mutta nykymuodossaan viitisen vuotta.

Montako levyä olette tehneet?
Kaksi, 2011 “Just getting started” ja 2014 “20 years”.

Kuinka aktiivisia tällä hetkellä olette?
Todella aktiivisia ollaan. Keikkoja on useita vuodessa ja harjoittelemme säännöllisesti.

Miten kuvailisit fanejanne?
Musiikkiamme kuuntelee kaiken ikäiset ihmiset ja faneja on useita satoja ympäri maailmaa. Fanit pitävät meistä ja me faneistamme.

Kerro musiikistanne. Miten biisinne syntyvät ja mitä haluatte musiikillanne kertoa muille? Entäpä mikä teille itsellenne on tärkeää musiikissanne?
Biisit syntyvät joko pitkän tai lyhyen työn tuloksena.Tärkeintä on sanoma ja melodisuus sekä positiivinen hyvä tunnelma ja saundi. Haluamme kertoa tarinoita elämästä. Sen iloista ja suruista sekä myös biisejä jotka ovat helppo omaksua ja niistä on myös helppo tykätä.

Mitä saavutuksia bändillänne on – mikä on jäänyt lämpimästi mieleen?
Eniten mieleen ovat jääneet Malmin kesäpäivien keikat ja myös erityisesti keikat Omaiset mielenterveystyön tukena -tapahtumissa. Saavutuksista suurin tottakai on The  Akademian biisivoitto Amerikassa “Studio Life” biisin myötä lokakuussa 2014.

Kerro tulevaisuuden suunnitelmistanne ja toiveistanne
Suunnitelmissa on lähteä Amerikkaan Los Angelesiin keikka- ja levytysmatkalle kesäkuussa, mitä odotamme tottakai mielettömän paljon. Sitä ennen meillä on pari lämmittelykeikkaa matkaa varten Helsingissä.

Mistä bändin löytää?
Bändistä löytyy tietoa ja musiikkia osoitteessa www.rtmale.com.  Facebook-sivutkin löytyvät ja yhteystiedot ym. mielenkiintoista sivulla www.rikuturpeinen.com.

Mistä levyjänne voi ostaa?
Levyjä voi ostaa suoraan minulta. Katso yhteystiedot sivulta www.rikuturpeinen.com ja tilaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Minkälaiset terveiset haluaisit lähettää ja kenelle?
Lämpimät terveiset kaikille jotka ovat tukeneet tavalla tai toisella meitä ja tilanneet meitä keikoille tai muuten seuranneet meitä nyt aiemmin sekä myös tulevaisuudessa.

Kiitos 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös