Niemikotisäätiön yksiköissä on koronarajoitustenkin aikana monipuolisesti tukea sekä puhelimitse että etä- ja lähitapaamisinakin.

Ota yhteyttä omaan ohjaajaasi tai yksikköösi. Palvelut ovat sinua varten myös etänä.

Koronaohje

Jos tunnet koronaoireita (päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kuume, pahoinvointi, ripuli), toimi näin:

  1. Ota yhteyttä yksikkösi ohjaajaan. Yöaikaan voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon 050 573 5658 tai sähköpostitse paivystys@niemikoti.fi
  2. Tee oirearvio Oma olossa (https://www.omaolo.fi/palvelut/oirearviot/649) tai jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.
  3. Odota ohjeita äläkä mielellään tapaa ketään ennen tarkempien ohjeiden saamista.

Palvelunkäyttäjä, saat apua sähköiseen asiointiin ja yhteydenpitoon Mieli Töihin -yksiköstä. Lue lisää.

Onko sinulla hyvä linkki, joka voisi auttaa korona-pandemian aikana? Lähetä se meille tällä lomakkeella!
Linkkivinkki

Diagnosoitu: Samanlainen, Erilainen

Satu Mäkisen valokuvanäyttely Malmin päivätoimintakeskuksen ruokailutilassa juhannukseen asti arkisin klo 8–15, tervetuloa!

Satu Mäkisen näyttelykuvaus:

“Valokuvia käsistä. Halusin kuvata käsiä, koska ne kertovat paljon ihmisestä. Teoksen teema on, että olemme samanlaisia, erilaisia, samanarvoisia. Käsissä ei näy psykiatrinen diagnoosi. Mitä ajattelisit minusta, jos tietäisit myös sen? Näkisitkö minut yhä samoin vai eri tavalla?

Kuvien yhteydessä esillä on kuvatun etunimi, ikä, diagnoosi ja muutama lause, mitä kuvatu on halunnut itsestään ekrtoa. Näyttely on osa Mielenterveysyhdistys Helmi ry:n 35-vuotisjuhlaa.

Hain projektiin osallistujia Helmi ry:n jäsenistä joulukuussa 2016. Tammikuussa 2017 aloitin projektin tapaamalla kaikkia osallistujia kahden kesken tutustumisen merkeissä. Kuvauspäivät toteutuivat kevään ja kesän 2017 aikana seuraavissa paikoissa; Kivinokka, Kellokoski, Keskuspuisto, Taivaskallio, Pukinmäki sekä Pasilan Helmi talo.

Näyttelyn ensimmäiset avajaiset vietettiin Pasilan Helmi talolla 12.1.2018. Maaliskuun 2018 ajan näyttely oli esillä Lapinlahden sairaalan Venetsia-rakennuksessa (Mental Museum). Teokseen kuuluu kaikkiaan 14 kuvaa. Näyttelyn seuraava esilläolopaikka on Auroran sairaalan kanttiini.

Satu Mäkinen (synt. 1974) on helsinkiläinen vapaa taiteilija ja tanssiryhmä Dolcen jäsen. Diagnosoitu on hänen toinen oma näyttely.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös