Olet tässä: Niemikotisäätiö /

  •  

     

Ajankohtaisarkisto

Järjestyksessään jo kymmenes Niemikotisäätiön järjestämä mielenterveyskuntoutujien jalkapalloturnaus pidettiin 13.9.2017 Käpylän urheilupuistossa.

Tunnelma turnauksessa oli tuttuun tapaan...

Lue lisää

Hyvää mieltä Turussa

Keskiviikkona 6.9. järjestettiin Turussa Paavo Nurmen Stadionilla Hyvän mielen Olumpialaiset. Tapahtuman järjesti Ykköskodit Vaisaari, Leijunkatu ja Petäsmäki. Paikalle oli...

Lue lisää

Niemikotisäätiön palvelunkäyttäjät saivat jo toisen tuotelahjoituksen Lumenelta Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Edellisen tuotelahjoituksen kiitoskortein Niemikotisäätiön asumiskuntoutus- ja...

Lue lisää

Työ- ja ruokapalvelukeskus Aurora ja Herttoniemen työkeskus yhdistyvät Valtti Valmennus -yksiköksi. Toiminta alkaa Helsingin Vallilassa 11.9.2017 klo 8 osoitteessa Elimäenkatu 26, 4. kerros.

Nimensä...

Lue lisää

Niemikotisäätiö järjestää vuosittain mielenterveyskuntoutujien jalkapalloturnauksen. Tänä vuonna turnaus järjestetään keskiviikkona 13.9. klo 8–16 Käpylän urheilukentillä, Mäkelänkadun ja Hakamäentien...

Lue lisää

Niemikotisäätiö on mukana Suomen sosiaalipsykiatristen yhteisöjen keskusliitto ry:ssä (SSYK), joka näkyy Porissa 13.–14.7.2017 Suomi Areenalla.

Tule tutustumaan vahvaan vastuulliseen...

Lue lisää

Jälleenvuokraus on muuttanut uusiin toimistotiloihin Malminkaarella. Uusi toimisto on aiempaa tilavampi ja viihtyisämpi.

Lue lisää

Suomalainen psykoosisairauksien periytyvyysmekanismeja selvittävä geenitutkimus SUPER on osa laajaa kansainvälistä geenitutkimusta.

Lue lisää

Niemikotisäätiön Kesäjuhlat pidettiin Malmin päivätoimintakeskuksessa 31.5.2017. Kesäjuhlat pidetään perinteisesti touko-kesäkuun vaihteessa ja niihin osallistutaan laajasti sekä Jälleenvuokrauksesta...

Lue lisää

Järjestyksessään kymmenes mielenterveyskuntoutujien SM-käsipalloturnaus käytiin 26.4.2017 Ruskeasuon liikuntahallissa. Mukana oli neljä joukkuetta ja yhteensä pelaajia viitisenkymmentä.

...

Lue lisää