Olet tässä: Niemikotisäätiö /

  •  

     

Kesäjuhlat pidetty – kesä saa alkaa!

Venus And The Bandin Elina, Anna, Tatu, Ines ja Tapsa.

Malmi House Bandin Timo rummuttaa tiukasti!

Tarjoilut maistuivat jonoksi asti.

Ammattimainen tuotantoketju – vuosien mittaan on kehitetty erityisen maukas lopputuote :)

Niemikotisäätiön Kesäjuhlat pidettiin Malmin päivätoimintakeskuksessa 31.5.2017. Kesäjuhlat pidetään perinteisesti touko-kesäkuun vaihteessa ja niihin osallistutaan laajasti sekä Jälleenvuokrauksesta että muista asumis- ja toimintakuntoutusyksiköistä.

Ohjelmassa oli tälläkin kertaa elävää musiikkia ja pitkää pitopöytää koristivat runsaat tarjoilut. Jonon perusteella tarjoilut näyttivät hyvin myös maistuvan. Pidot pidettiin poikkeuksellisesti etupihalla märän maan vuoksi ja Jälleenvuokrauksen Timo Sampo kertoikin koleahkon sään olevan harvinainen ilmiö Kesäjuhlien historiassa. Vaan eipä haitannut harmaa sää – tunnelma oli leppoisan lämmin.

Malmi House Bandin solisti ja kitaristi Esa kertoi bändin harjoittelevan Malmin päivätoimintakeskuksen tiloissa viikottain. Treenejä oli takana vasta neljä ja soitto soi jo mallikkaasti. Vaikka tällä keikalla kuultiin klassikkoja, bändi tekee myös omaa ja vetää usein rohkeasti improvisoiden tietämättä nuotintarkkaan etukäteen mihin biisin kanssa päädytään. Hyvä malli meille kaikille noudattaa silloin tällöin! Toisena musisoijana kuultiin niemikotilaisille jo tuttua ja taitavaa Kulttuuripaja ELVIKSEN Venus And The Bandiä.

Tärkeän viestin juhliin toi SUPER Finlandin Helsingin aluekoordinaattori Jussi Niemi-Pynttäri, joka antoi infoa kansainvälisestä psykoosisairauksien periytyvyyden tutkimuksesta. Niemikotisäätiö on mukana tässä tärkeässä hankkeessa. Yksiköiden palvelunkäyttäjät voivat halutessaan osallistua tutkimukseen ottamalla yhteyttä yksiköidensä ohjaajiin, jotka antavat asiasta lisätietoa.

Niemikotisäätiön Kesäjuhlat on varma merkki kesän alkamisesta – aurinkoista kesää kaikille!